Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-live.net


  Waarzegsters uit Nederland kijken in de kristallen bol en beantwoorden uw vragen
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live waarzegsters Daghoroscoop  Stier door live waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door live waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door live waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door live waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door live waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door live waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door live waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door live waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door live waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door live waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door live waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Sophia
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-live.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
Dankje wel jij bent beste en verbinding viel weg .
Ik spreek je gauw weer.
.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hallo Sophia

Op 17 december had ik een heel fijn gesprek met u.
U gaf mij aan dat ik met een half jaar zou gaan verhuizen en het is ongelooflijk maar ik heb een huis toegewezen gekregen. 24 mei krijg ik de sleutel en in juni trek ik erin. Dit wilde ik hier graag even aan u vermelden. Top medium.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een schat van een mens. Heel lief en spontaan.
Meteen de eerste kaart was raak, en kon alles plaatsen.
Mooie vooruitzichten met dingen wat diep in mij speelt, maar die zij niet kon weten.
Dit was mijn eerste gesprek met haar, maar ga haar zeker nog een bellen.




Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M geplaatst op 10 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Ik wil u bedanken om mij te steunen en raad te geven.
Het is gegaan zoals je zei. Top.




Ervaring van Me met waarzegster Sophia   Ervaring van Me met waarzegster Sophia   Ervaring van Me geplaatst op 11 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Bijzonder hoe jouw voorspellingen uitkomen. Je had een paar maanden geleden voorspeld dat er een verschuiving in mijn werk plaats zou vinden, terwijl ik het leuk vind wat ik nu doe. Nu blijkt dat het om een promotie ging. Heel erg gaaf dat het zo werkt en dus ook uitkomt. Dank je wel.




Ervaring van Marjolein met waarzegster Sophia   Ervaring van Marjolein met waarzegster Sophia   Ervaring van Marjolein geplaatst op 3 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Favoriete Medium waarvan voorspellingen me steeds maar blijven verwonderen. Ze komen uit ook ter waarschuwing in situaties en om je verder te helpen in blokkades.
Herkent mijn stem altijd zoals zonet en altijd gezellige gesprekken met Sophia, voor 100 procent een aanrader. Gr C.




Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C met waarzegster Sophia   Ervaring van C geplaatst op 26 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, je readings zijn geweldig. ben super gelukkig. Sharda.




Ervaring van Sharda met waarzegster Sophia   Ervaring van Sharda met waarzegster Sophia   Ervaring van Sharda geplaatst op 1 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
Ik heb je nu net gesproken bedankt voor de informatie je bent een super goed medium bel jou volgende keer weer bedankt.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia heeft mij al vaker dingen voorspeld die dan ook daadwerkelijk uitkomen meestal komt het de volgende dagen al uit. Ik vindt haar geweldig goed en ook super lief. Dankjewel lieve Sophia. Ik bel je gauw terug want de verbinding viel net weg. Groetjes K.




Ervaring van Karima met waarzegster Sophia   Ervaring van Karima met waarzegster Sophia   Ervaring van Karima geplaatst op 16 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Yes, jouw voorspelling is uitgekomen wat betreft vast werk. Goed gezien Sophie.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dankjewel Sophia je bevestigd dat alles me verbinding viel weg en kan ook ff niet bellen dankjewel net de tips ga ik zeker mee werken ook met die pendel dankjewel bel je snel.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 27 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
Ik laat jou weten dat 1 voorstelling wat je zei is uit gekomen we krijgen het huis ben er echt heel erg blij mee je bent echt een goeie lieve aardige vrouw en medium echt dankjewel.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 10 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een fijne reading heb je gegeven. Over mijn business, ja hoeveel bevestiging moet ik nog krijgen? Ik leg vaak ook kaarten en dat zijn geweldige boodschappen en als die jij hebt gegeven. Enne over die ene vrouw die mij ontkracht . klaar. Dikke punt. Ik ben je echt dankbaar voor.
Tot de volgende keer.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Sophia   Ervaring van Ingrid met waarzegster Sophia   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dankjewel Sophia. Ik heb de rechtszaak gewonnen. U had gelijk. U bent een heel lieve zuivere medium. Vandaag nog contact. Ik durf nu weer naar de toekomst te kijken met mijn kindjes en m'n lieve partner.




Ervaring van Ilona met waarzegster Sophia   Ervaring van Ilona met waarzegster Sophia   Ervaring van Ilona geplaatst op 6 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia
De verbinding viel weg kan nu ook niet meer bellen maar dankje wel voor de informatie en de tips en als we weten dat we het huis krijgen dan laat ik jou dat weten dankje wel .




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 25 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi lieve Sophia
Je bent een lieve rustige vrouw die altijd gelijk heeft en die ook altijd goed helpt met alle vragen die je hebt en je kan altijd met je lachen en wat je in je kaarten ziet klopt ook allemaal en wat je als tip geeft ga ik zeker wat mee doen voor met alles en vooral met de dieren als de dingen uit komen en en als het me gelukt is die tip die je gaf dan ga ik je zeker bellen en laten weten.




Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegster Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Zo zalig om te zeggen dat je weer gelijk had. Ik ben idd shiftleader geworden. Hopelijk komt de rest ook uit
.




Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 31 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Een heel betrokken medium die zich gauw zaken herinnert en daar de feedback op ook benut. Ik heb aangegeven dat ik blij ben met mediums als zij maar ook met haar collega's omdat ze onvoorstelbaar veel doen in het helpen om mensen terug in hun kracht te zetten. Dank u wel lieve Sophia.




Ervaring van J met waarzegster Sophia   Ervaring van J met waarzegster Sophia   Ervaring van J geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dag Sophia, jouw kaartjes kloppen altijd, je kan zien hoe een situatie eruit ziet zonder jou iets te zeggen. Dat is zeer knap van jou. Dank je wel voor alles en vooral ook voor je eerlijkheid. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dank je wel Sophia. Je hebt gelijk gehad voor wat betreft mijn werk en je hebt aangegeven over de nieuwe partner. Je bent snel en accuraat ben benieuwd hoor ik hou je op de hoogte. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Je had gelijk met het werk, ben de opleiding begonnen. Verbinding verbrak. Bedankt allesinds je bent top.




Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Superblij dat je voorspelling is uitgekomen heel knap van je. Ik hou je uiteraard op de hoogte dus tot snel weer. Knuffeltje die ene twee namen.




Ervaring van 2namen met waarzegster Sophia   Ervaring van 2namen met waarzegster Sophia   Ervaring van 2namen geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia,

Je kaarten zijn altijd heel kloppend. Het komt bij mij ook altijd allemaal uit in de nabije toekomst. Tot gauw. Groetjes D.




Ervaring van D met waarzegster Sophia   Ervaring van D met waarzegster Sophia   Ervaring van D geplaatst op 23 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia,
Altijd fijn je te spreken. We kunnen altijd met elkaar lachen en als ik je gesproken heb voel ik me ook weer vrolijk. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ook wat de koning betreft. De koningin die wacht geduldig. Haha.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegster Sophia   Ervaring van Cindy met waarzegster Sophia   Ervaring van Cindy geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dank je voor dit heerlijk gesprek, zodra ik meer weet over werk bel ik terug .




Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia met waarzegster Sophia   Ervaring van Sonia geplaatst op 7 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dank Sophia, voor je heldere en directe duiding van zaken die voorliggen. De adviezen over het eigen deel neem ik ter harte.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van anoniem met waarzegster Sophia   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia heeft alweer gelijk. Nog in december een jaarlegging aangevraagd, en ze zag alleen maar positieve mooie gebeurtenissen op mijn pad komen in 2021. De 1e is al uitgekomen, ik heb gister te horen gekregen dat ik een vaste aanstelling krijg. Super gezien Sophia. Nu op naar februari.




Ervaring van L. met waarzegster Sophia   Ervaring van L. met waarzegster Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat een fijn gesprek was het met jou. Je hebt me geraakt met je begrip, warmte en enorme betrokkenheid. Je hebt de twijfels over mezelf weg genomen en je hebt me vertrouwen gegeven in mezelf en de toekomst. Ik ben op de goede weg. Het komt goed met mij.
Dankjewel lieve Sophia. Je bent een engel op aarde. Dikke knuffel voor jou.




Ervaring van Steffie met waarzegster Sophia   Ervaring van Steffie met waarzegster Sophia   Ervaring van Steffie geplaatst op 5 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Wat n lieve en zachte dame en zo'n geweldige stem die je tot rust brengt. Ze geeft zelfs het antwoord voor je de vraag stelt.
Ik wacht geduldig op m'n ridder en ga alvast beginnen met solliciteren.
Dikke knffs als dank en nog fijne feestdagen.
Tot wederhoren.




Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick met waarzegster Sophia   Ervaring van Annick geplaatst op 24 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Toch even iets achterlaten voor je. Je hebt het zo goed gezien dat hij ridder op paard is. Het contact is op paar dagen tijd heel erg opengebroken. Dankzij jou. Je zei me dat ik hem zelf moest contacteren en morgen hebben we een afspraak. Fantastisch. Anderen op de lijn zeiden dat het niets ging worden. Jij zag het wel. Dikke pluim.




Ervaring van Saar met waarzegster Sophia   Ervaring van Saar met waarzegster Sophia   Ervaring van Saar geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Zeer rustig geworden door gesprek met haar. Ik heb er vertrouwen in. Je bevestigde mijn gevoel. Dank u.




Ervaring van Sarah met waarzegster Sophia   Ervaring van Sarah met waarzegster Sophia   Ervaring van Sarah geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Fijne dame. Er is al iets uitgekomen van haar voorspelling tussen mijn man en iemand anders op zakelijk gebied.
Zeker de moeite waard om eens naar te bellen. Ik bel zeker terug. Groeten Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Sophia   Ervaring van Anja met waarzegster Sophia   Ervaring van Anja geplaatst op 13 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dankjewel voor het fijne verhelderende gesprek van gisteren. Het heeft me veel deugd gedaan.




Ervaring van Gerda met waarzegster Sophia   Ervaring van Gerda met waarzegster Sophia   Ervaring van Gerda geplaatst op 11 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Dankje voor het fijne gesprek, dat had ik even nodig. Heb je advies opgevolgd.




Ervaring van Gerda met waarzegster Sophia   Ervaring van Gerda met waarzegster Sophia   Ervaring van Gerda geplaatst op 10 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  1 woord geweldig. Alles wat sophia mij heeft verteld is tot nu toe uit gekomen geweldig goed gezien heel erg bedankt .




Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M met waarzegster Sophia   Ervaring van M geplaatst op 30 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-live.net - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-live.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-live.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-live.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden